På jakt etter ungdomsperspektivet

Utdrag fra kronikken min i DRAMA nr 2/09:

I alle store, norske aviser har Jungelboken i regi av Erik Ulfsby på Det Norske Teater fått strålende kritikker. Dagsavisens Mode Steinkjer kalte den ”Suveren jungellek” (12.10.08), Andreas Wiese i Dagbladet valgte overskriften ”Jungelfest i byen” (10.01.08), mens VGs Astrid Slettbakk omtalte forestillingen simpelthen som ”Jungelfryd” (10.10.08). Dette er trolig én av grunnene til at teatret har valgt å sette den opp igjen fra begynnelsen av mai. Skal vi tro teatersjef Vidar Sandem, er det også en annen viktig grunn til at Mowgli, i Adils skikkelse, kommer tilbake på hovedscenen for å finne sin egen vei. Forestillingen har fått rykte på seg for å ha et tydelig ungdomsperspektiv.

Les resten av kronikken jeg har skrevet til DRAMA her

Legg igjen svar

You must be logged in to post a comment.