Triangelsamarbeid SceSam, Assitej Norge og Propellen Teater

SceSam har innledet et samarbeid med Propellen Teater og Assitej Norge. Målet for samarbeidet er å få opp en kunstfaglig diskusjon, i teori og i praksis, om forhold som angår produksjon av og kvalitet i scenekunst for barn. Propellen Teater (http://propellenteater.blogspot.com/) er et løst sammensatt arbeidsfellesskap der dramatikere og andre scenekunstnere i ulike konstellasjoner kan prøve ut sine tekster og kunstneriske idéer. I en periode på tre år skal de undersøke teater for barn og unge. Assitej Norge er den norske grenen av den internasjonale organisasjonen for scenekunst for barn og unge. Assitej Norge holder vårt hjemlige scenekunstfelt oppdatert på internasjonale strømninger og tilbyr festival og produksjonskompetanse til sine mange medlemmer.